Pages

B kao Boromina,b kao bandage

Kupila sam Boromine <3 ronila kroz poplavljenu Dioklecijanovu palaču držeći uključen google maps na mobitelu u ruci (priznajem,orijentacija mi nije jača strana) da bi pronašla Borovo. Već sam bila sigurna da neće biti Jungle Boogie-a u mom broju ali su me ugodno iznenadili. Ljubazna teta,dileme oko brojeva i tu sam. Uzela sam broj manji nego što nosim jer u mom 39 broju mi prstići uopće ne bi izišli van a onaj remen oko noge mi je bio toliko širok da ne bi mogao oko noge. Kaže mama da su takvi prije bili brojevi dok nije počeo masovni uvoz iz Italije kad su počeli nuditi nešto manje modele pa su 39 ljudi postali 40 ljudi. 
Bilo kako bilo,Boromine su hit sezone. 
Iskreno,ovu kombinaciju nisam planirala ni slikati. Jutros sam prvo obukla zlatne sandale iz prošlog posta ali je tata javio da je u Splitu velika kiša pa sam obula ni manje ni više nego - čizme. I zahvaljivala bogu šta sam se odlučila na to dok sam prolazila Porinovom ulicom (čitaj:plićakom na Baćama) . 
Ali kako nisam mogla izdržati a da ne poslikam nove cipelice tu je jedan brzinski post. Sutra će biti bolji,obećajem :*
puse <3

nosila sam borovo boromine <3 zara košulju <3 Lydc torbu (LINK) <3 celebindresses suknju (LINK)<3 all4optics miu miu naočale LINK <3

4 comments

 1. kod nas u Vukovaru, tj Borovu ih oduvijek zovu borosane, ali moguce da postoje i drugacije varijacije imena :) slatke su skroz!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ovo ti je drugi model,borosane su drugo..boromine su prvi put izašle ove godine <3

   Delete
 2. jako je ovo lijepo!! :D baš mi se sviđaju boje!

  mfashionfreak♥blog

  ReplyDelete
 3. nice bag ;-)

  xoxo

  new post
  www.live-style20.blogspot.com

  ReplyDelete

Thank you for your comment :)