Pages

Acro

Svi koje me znaju,svjesni su moje ogromne ljubavi prema rokovnicima,planerima i blokićima. Ja sam jedna od onih koji sve zapisuju. Kad sam tek kupila iPhone imala sam razne aplikacije u kojima su se mogle stvarati bilješke/podsjetnici,no međutim kako bi većinu vremena kad mi treba neka informacija moj mobitel odlučio ne imati baterije odustala sam od takvog načina pohranjivanja bitnih bilješki. Nakon toga često bi znala opustošiti Muller papirnicu i kupiti tonu slatkih rokovnika,blokića,sticky notes-a i sličnog. Svi ti rokovnici su bili isti,slatki cover i unutra obični prazni prostor. To mi odgovara za predavanja na fakultetu jer mogu pisati neće veće natuknice ili obavijesti ali za moje osobne crtice uvijek sam htjela nešto više personalizirano,bolje uređeno...I želja mi se ostvarila :) Na adresu mi je stigao Acro goal achiever . Dovoljno velik da u njega stanu sve vaše natuknice a dovoljno mali da stane u svaku torbu :)
Što reći osim da od kad sam ga dobila ne napuštam kuću bez njega. U njemu su zapisani svi važni brojevi,adrese,napomene,email adrese,zadaće koje moram obaviti...
Posebno mi se sviđa što Acro ne započinje određenog dana određenog mjeseca. Svi znamo kako je frutrirajuće kad dobiješ rokovnik u 12.mjesecu a on je počeo u rujnu pa imaš tri mjeseca neiskorištenog prostora. Acro započinje prvog dana u mjesecu,bilo kojem mjesecu-samo nadopisujete o kojem se radi i koristite ga godinu dana od prvog dana. Moj Acro je ilustrirala Tena Letica a u njihovoj ponudi možete pronaći i drukčije ilustracije naslovne strane. 
Kako bi se netko od vas mogao uvjeriti u sve što sam napisala,na fan pageu dijelim jedan Acro rokovnik :) - link Nosila sam :
Zara tregerice
All4optics Miu Miu naočale
Zara čizme
Šaptač cipelama ogrlicu 
Daniel Wellington sat 6 comments

 1. Super Acro, super kombinacija. Tregerice ti savršeno stoje!

  ReplyDelete
 2. Love the dungaree! It really match with the white t-shirt.

  visit My Little Cream Button ♥

  ReplyDelete
 3. presladak rokovnik!! i jako dobar outfit :) super ti stoji kombinezon!

  mfashionfreak♥blog

  ReplyDelete
 4. Great outfit!
  Love the dungarees and glasses.


  XO

  www.myownfairytale.com

  ReplyDelete
 5. I ja obožavam rokovnike, ponekad jedva čekam da ispunim neki, da bih mogla da kupim sledeći.

  ReplyDelete

Thank you for your comment :)