Pages

Zara flared jeans

Drage moje žene
Danas mi je imendan. Ne znam kako u vašoj kulturi, ali ja osobno slavim. Ja slavim sve za šta se kupuju pokloni. Kako sam već odavno prešla dob male curice kojoj sva uža i šira rodbina kupuje čokolade i bombone, došla sam u fazu kad najviše darivam sama sebe. Pa sam kao prava emancipirana žena jutros otišla polagati ispit, vratila se, skuhala ručak i počastila se novim trapericama u Zari. Prekjučer sam se počastila štiklama iz iste trgovine, nisam ja kriva šta mi je Zara na dvije minute hoda od stana pa svaki loši dan liječim - shoppingom. Štikle su bile poklon dragoj sebi od same sebe, recimo, za Božić. Nego, vratimo se kupovini traperica. Dok sam isprobavala 8 različitih pari (ove su bile osme) u sebi sam proklinjala kolače koji me koštaju nošenja svih onih modela koji su tako lipo izloženi na lutkama. Kad imaš 105 centimetara preko bokova, jedino šta ti priliči su trapezice koje su bile zabačene iza nekih kaputa, jer ko to još nosi...osim nas širokobočnih. Eto, još jednom sam podsjetila samu sebe zašto ne posjedujem traperice (osim onih iz 2.srednje u koje još uvijek stanem, iako nije mi neka utjeha, tad sam bila još deblja) . 
Sad se bacam na spremanje večere jer traperice su u ormaru, osigurana sam od novih razočarenja bar do nove prigode za poklone. 
Laku noć 

evo i linkovi :)

Zara flares jeans - nema linka, prošetaj do Zare
ebay hat - nešto sitno, par dolara, imam u svim bojama
All4optics Dolce & Gabanna sunglasses - link za naručiti
New Yorker waistcoat - nema linka, prošetaj do New Yorkera
Sheinside blouse - link za naručiti
Choies handbag - link za naručiti - rasprodana, od prave kože, možda se i vrati
Amiclubwear cipele - link za (noge polomiti) naručiti


4 comments

 1. I love this vintage inspired outfit! And that vest is fantastic.
  the-creationofbeauty.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. so cute ;-)

  so nice.. ;-)


  xoxo

  new post
  www.live-style20.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Toliko si nezadovoljna svojom težinom,bokovima,nogama,a ja kad dođem na tvoj blog svaki puta se divim kako imaš savršene noge -> mjenjajmo se hehe :P

  ReplyDelete

Thank you for your comment :)