Pages

Hello ginger, nice to see you again

Ovo je bio jedan od onih dana kad ti spontano sve ispadne baš onako kako treba. Dok smo se vozili prema plaži da odslikamo post, na putu se pojavila ova napuštena kamp kućica. U glavi sam imala sto ideja, ovo je bila mamina, i moram reći da me oduševila fotkama :) 
Outfit se odlično uklopio uz pozadinu. Nosila sam novi kaputić kojeg je poštar dostavio danas ranom zorom i na kraju mi se na ovu kombinaciju sviđa više od crnog kojeg sam imala u planu. Slikama definitivno dominira boja kose. Otkako naručujem Wella boje, kosa mi nikad nije bila bolja. Boje su toliko dobre da vrijedi čekati da proputuju pola zemaljske kugle do mog poštanskog sandučića.

Linkovi sa kojih možete naručiti 

Shein kaput (coat) - link
Shein tuniku (tunic) - link 
Shein hlače (pants) - link
Missguided čizme (boots) - link
Skinnydip torba 


Striped blazer

Romwe blazer - link
Zara dress 
Shoebox JC Lita - link

Hi guys, I think I am finally getting a piercing. I've been planning to do it since the last year but I changed my mind so many times. I would like to wear something like this (link) from FreshTrends . Do you have piercing? What kind of jewelry are you wearing? 

Wizard of Oz

Shein jaket - link
Romwe tshirt - link
Choies jeans - link 


Jesen

Tek jesen je pokazala kako su plitkog korena i kratkog veka bile moje obmane. I ne samo jesen. Jelene je nestalo iz svih mojih godišnjih doba .


           
Shein tshirt - link za naručiti 
Zara boots 
Zara handbag    


Blue