Pages

Tshirt


Missguided jacket - link
Missguided tshirt - link
Missguided skirt - link 
Asos heels
Zara backpack

Tassel cape sweater


Pončo je jedan od mojih omiljenih odjevnih komada ove sezone. Svjesna da je proljeće koje nosi više temperature pred vratima, nastojim iskoristiti zadnje dane ove zime kako bi pončo koristila u svojim kombinacijama. Iako ću se teška srca rastati od kaputa i debelih džempera, stvarno se veselim proljeću i ljetu. Pomalo su mi već dosadile tmurne boje i teški slojevi odjeće. Veselim se lepršavim haljinicama, sandalama i jarkim bojama.

Romwe cape - link
Zara jeans
Stripes


Svaki put kad odem doma nastojim obići sve prirodne ljepote mog kraja. U ovo doba godine kad turisti nisu okupirali Dalmaciju u potpunosti, šetnja Roškim slapom jedna je od mojih najdražih aktivnosti. Kako sam ovog puta došla kući isključivo da se odmorim i dane većinom provodim u prirodi sa psom, postove objavljujem rijeđe nego inače ali krajem tjedna sam već u Mostaru pa ću sve nadoknaditi :)

Linkovi sa kojih možete naručiti ono što nosim :

Asos jeans
Asos shoes
Shein jacket/blouse - link
Missguided backpack - link 
BeGoldie dress


Danas nosim BeGoldie haljinu. Iza BeGoldie branda stoji moja prijateljica Helena koju sam upoznala prije koji mjesec gostujući u njenoj emisiji. #krojenesljubavlju haljine satkane od pomno biranih detalja - materijala, dugmića i čipke osvojit će vas na prvu. Za sve info Heleni pišite u inbox na BeGoldie stranici - BeGoldie

Asos heels 
Item of the day

#18-02-2016

Today I fell in love with this rubber Furla Metropolis bag. Knee length dress


Shein dress - link
Missguided backpack - link 
Missguided boots - link 
Missguided leather jacket - link 

Emerald faux fur


Shein faux fur - link
Choies skirt - link

I found great body jewelry at FreshTrends site. So I wanted to share this info with you in case some of you are also looking for nice body jewelry at good prices.