Pages

32
Danas ću s vama podijeliti svoje dojmove o L'oreal Elseve Extaordinary Clay liniji za kosu. Radi se liniji namijenjenoj kosi koja se masti pri tjemenu i suha je pri vrhovima - upravo takva je i moja. 
Kosu inače perem svaki dan jer od jutra do večeri tjeme već bude masno i takvu kosu nemoguće je stilizirati. 

L'oreal je na tržište izbacio dugo očekivanu liniju koja predstavlja rješenje problema za takav tip kose. Lučenje sebuma u normalnim količinama ima pozitivno djelovanje na kosu jer je štiti od vanjskih utjecaja, međutim kod pretjeranog lučenja sebuma kosa postaje masna pri tjemenu, teška i teško se stilizira. 
Extraordinary Clay linija obogaćena sa 3 pročišćavajuće gline uspješno riješava problem masnog tjemena i suhih vrhova. Sama linija sastoji se od 3 proizvoda - šampon, maska i regenerator. 


Ono što je specifično za ovu liniju je redoslijed korištenja proizvoda. 
Prvo se koristi maska koja se utrljava u tjeme i ostavlja da djeluje 5 minuta kako bi pokupila višak sebuma.


Potom se koristi šampon sa novom formulom bez silikona koji temeljito čisti vašu kosu i regenerator koji obavija vlasi kose čineći je meškom i podatnijom. 
Sva tri proizvoda koristim cca mjesec dana i jako sam zadovoljna. Više nemam potrebu kosu prati svaki dan već se to odgađa na 3-4 dana što je za moju kosu veliki uspjeh. 

Pored same funkcionalnosti koja je ujedno i glavno faktor zašto koristim ovu liniju, moram spomenuti kako su sva tri proizvoda izrazito ugodnog mirisa. Ono što je meni osobito važno - nisu agresivni stoga ne ispiru boju sa kose. 
Sigurna sam da će svima sa istim ili sličnim tipom kose koji podrazumjeva masno tjeme i suhe vrhove ova linija u potpunosti odgovarati. Javite mi vaše dojmove kad je isprobate :) No comments

Thank you for your comment :)