Pages

45

Kids room

Sa nekoliko dana (a možda i tjedana) zakašnjenja, napokon ide prvi Interior blog post. Iznenadila sam se koliko vas na facebook stranici Shipped from Venus je bilo zainteresirano da osim mode na blog uvrstim i interijer. O interijeru iskreno pojma nemam, al u lijepo se sasvim dobro razumijem pa mislim da će svima nama takvima ovakvi postovi biti čisto ok. Planiram ih objavljivati jednom tjedno - svakog četvrtka. U planu mi je DIY izrada vrtne garniture pa ako bude uspješno, podijelit ću s vama sve korak po korak u nekom od idućih postova. 
I sama provedem sate i sate scrollajući Pinterestom u potrazi za novim idejama. Ti sati scrollanja su rezultirali jednom mapom u kojoj se nalazi preko 800 fotografija skinutih sa Pinteresta i sličnih stranica. Sve linkove i fotke inspiracije imam na jednom mjestu i ono što je za vas najvažnije - spremna sam ih podijeliti. 
Moja prijateljica Helena (njen instagram - link) u narednih tjednima će na svijet donijeti jednog malog dječaka. Od onog jutra,kad me na zaslonu mobitela dočekala slika pozitivnog testa za trudnoću, razmijenile smo hrpu slika i ideja kako urediti sobu za tog malog dječaka da bude po njegovim ali i maminim Instagram standardima. Ja sam se dala u potragu za detaljima koje za malo novca može naručiti online. Fotke inspiracije dijelim s vama a ispod imate linkove na neke od stvari sa tih slika. 


Baldehin - link a uz malo mašte možete to napraviti i sami puno jeftinijeNo comments

Thank you for your comment :)