Pages

51

Dragi moji danas imam jedan malo drukčiji post za vas. Prethodnih 20 dana sam koristila Tummy Tea detox proizvode. Radi se u kombinaciji više proizvoda koji imaju za cilj ojačati mikrofloru, pobošljati probavu i očistiti vaš organizam od toksina.
Ono što je važno napomenuti da proizvodi za detoksikaciju nisu proizvodi namijenjeni isključivo mršavljenju ali su važan korak u samom procesu mršavljenja. 
Ja sam se nastojala pridržavati uputa o korištenju i unatoč tome šta sam par dana neredovito koristila proizvode, uz uravnoteženu prehranu - opet stanem u traperice 36. Ali kao što sam rekla, ovo nisu proizvodi za mršavljenje već proizvodi koji pomažu u otklanjanju problema koji su jedan od uzroka nakupljanja kilograma. 

Tummy tea detox program za 20 dana se sastoji od:

Slimbiotics

Probiotici sa visokim sadržajem vlakna inulina koji zaustavlja glad i hrani dobre crijevne bakterije. Uspostavlja uravnoteženu probavu i daje energiju tokom cijelog dana. Preporučuje se uzimati 3 kapsule dnevno sa 2 dcl vode.

Happy enzymes

Enzimi su molekule koje ubrzavaju kemijske reakcije u našem organizmu. Da bi se određena reakcija dogodila potrebna je energija (energija aktivacije). Enzimi snižavaju energiju aktivacije i na takav način ubrzavaju kemijsku reakciju. Upravo za to su zaslužni Happy enyzmes. Poboljšavaju probavu, štite tijelo od toksina i čiste jetru. 

Cleanse drink 

Detox piće s okusom jagode u čijem se sadržaju kriju ekstrakti najsnažnijih antioksidansa. 

Daily Kick & Sleep Tight Tea

Idealna kombinacija sastojaka koja vas ujutro puni energijom a navečer uljuljuška u san. 
Biljni čajevi važan su čimbenik u procesu detoksikacije, pomažu u vraćanju energije i čišćenju organizma. 

Svi proizvodi su na prirodnoj bazi, gluten & laktoza free. 

Ukoliko imate nekakvih pitanja slobodno se javite :) 

Uz kod LUCIJA20 ostvarite popust na https://www.tummyteatox.hr/
No comments

Thank you for your comment :)