Pages

Douglas kolekcija mirisa

Već smo se navikli da nas Douglas Parfumerije svako malo iznenade raznim beauty novitetima. Ovog puta je u pitanju Douglasova kolekcija mirisa koja vas neće ostaviti ravnodušnima. Djed Božićnjak je ove godine uranio tako da je meni već stigao paketić sa tri od šest dostupnih mirisa. 
Kao instamanijaka koji sve u životu posmatra kroz prizmu fotogeničnosti, bočice u kojima dolaze parfemi su me osvojile na prvu. Mislim da ja najbolje za reći da izgledaju "skupo". 
Kolekciju čine mirisi Funky Flower, Jazzy Dream, Spicy Charm, Happy Juice, Woody Mirage i Sunny Fruit dostupni u pakiranjima od 50ml i 15ml. 


Sidonie Lancesseur, Dorothée Piot i Karine Vinchon imena su koja stoje iza ove jednistvene kolekcije mirisa koja je osmišljena na način da svaki miris oslikava vaše raspoloženje - osjećate li se danas tajanstveno, otkačeno, odvažno, energično, senzualno ili sretno? Sigurna sam da ćete se prepoznati u nekom od dostupnih mirisa ili se odvažiti na kombiniranje više njih čime ćete postići neki sasvim novi, vama svojstven miris. Do sada sam već koristila i Douglas proizvode za njegu kože, kao i lakove za nokte koji su se pokazali kao omiljeni u mojoj kolekciji. Ovom kolekcijom mirisa, Douglas je pokazao kako svakim novim proizvodom sve više podiže ljestvicu kad je u pitanju kvaliteta, originalnost i sama estetika proizvoda. Kolekcija mirisa je dostupna u Douglas parfumerijama kao i na Douglas web stranici ( http://www.douglas.hr/ ) . 

No comments

Thank you for your comment :)