Pages

Priopćenje za javnost, udala se Lucija Kontić

Jednog februarskog popodneva (jer veljačanskog zvuči stvarno loše), nakon iscrpnih priprema za najvažniji dan svake djevojke uz pomoć vruhunske vizažistice Zdenke Ostojić, jedne od onih koja te ne promatra kao eto šteta baš što nemaš malo veće usne, malo manji nos, malo bademastije oči...nego našminka ono šta ima i to na kraju izgleda skroz super; Vip saloona koji se pobrinuo da i na taj dan prošetam svoju prepoznatljivu frizuru - lokne, sve je bilo spremno. Osim mladoženje, njega nažalost nismo uspjeli pronaći. Ali to nas nije omelo da napravimo neke super fotke i sve to skupa iskoristimo kao vizual za Sajam vjenčanja koji će se održati u Herceg Etno selu Međugorje 17. i 18.3 , vidimo se jel tako? 
Nego, vratimo se malo unatrag. Jednog divnog dana (okej lažem, dan je bio grozan, ja u pidžami čitav dan u krevetu) kad evo zvoni mobitel. Sa druge strane neka ozbiljna teta sa idejom da ja budem zaštitno lice za 8.Sajam vjenčanja u Hercegovini. Čekaj malo, ja? Mislite ja malešna, debeljuškasta curica koja bi mogla biti samo zaštitno lice za recimo Domaćica kekse (njih upravo jedem dok ovo pišem pa zato). Dea je ozbiljna, stvarno hoće da to budem ja. Zamišljam već neke svoje bivše ljubavi kako gledaju bilboard i mene u vjenčanici i tad shvate što su izgubili (bujna mašta). MOŽE!!! 
Otišla sam na probu u La Perla salon vjenčanica u Mostaru. Odabrali smo najljepšu i najslikabilniju haljinu. Sve je bilo spremno za taj dan - snimanje vizuala u Ljubuškom. 
Cvjetni atelje Hedera se pobrinuo za cvijeće i preslatku romantičnu sjenicu koja je san svake Insta mladenke. Kao i svaku pravu princezu, provozali su me u bijelom Rolls Roycu u vlasništvu Luksuznih vjenčanja rent - a - car. Sve to zabilježio je jedna iznimno talentiran fotograf i čovjek - Saša Tomić. Na kraju, dijelim s vama meni najdraže fotke da se uvjerite u sve ovo što sam iznad napisala. Proba je prošla dobro, sad se mogu udati i zapravo :) 
No comments

Thank you for your comment :)