Pages

Benefit brow bar - Douglas parfumerije

Kad se rodiš kao plavuša, osuđen si na to da nemaš baš neke wow obrve. Kad se rodiš kao Lucija Kontić plus plavuša, e onda i to malo što imaš nije baš reprezentativno. Kažu kako obrve trebaju biti sestre a ne blizanke (pokušavajući pritom utješiti one sa savršenim obrvama koje su na zanemarivih 1 mm razlike u nadočnoj visini) . Moje obrve nisu ni u rodu. Ma ni svojta. Mogla bi ih opisati kao dvije usvojene tinejdžerke koje su podvuke liniju po sredini sobe, jedna je cvjetna razigrana i voli savršeni oblik a druga je darkerica koju duševno ispunjavaju rupe (got it?) and she likes to paint outside the lines. Kako to obično biva, u ovim srednjim dvadesetim godinama s pojavom prvih bora, počela sam svaku manu svog lica gledati kroz povećalo. Long story short - ajmo sredit obrve.
Tu na scenu dolazi - Benefit. Znate onaj brand sa slatkim pakiranjima kojeg su u Lijepoj Našoj nama običnim smrtnicima omogućile Douglas parfumerije (mašem u znak zahvalnosti). E pa Benefit u određenim Douglas parfumerijama ima svoj Brow bar. Dođeš, sjedneš i kad se ustaneš imaš obrve.
Birati možeš izmeđe nekoliko ponuđenih oblika nijansi. Prvi korak je oblikovanje, što podrazumjeva čupkanje voskom i pincetom. Potom slijedi farbanje, ja sam odabrala mix dvije nijanse kako bi izgledalo što prirodnije i na kraju ti dodatno naglased oblik korištenjem Benefit proizvoda. Ja sam stvarno prezadovoljna. Prvi put u životu imam obrve!! Od sada ću ih redovno sređivati u Benefit brow baru. Bar jedan problem manje na mom životnom popisu :D

No comments

Thank you for your comment :)