Pages

Novi post

Neke trenutke u životu najbolje pamtim po mirisu kojeg sam tad nosila. Kad taj isti parfem prepoznam na slučajnim prolaznicima gradom ili kada pronađem zaboravljenu, zabačenu bočicu na polici koju sam redovno zaobilazila...kao da me netko vremeplovom vrati natrag. Sve je opet kao da vrijeme nikad nije ni prošlo. Ljude isto najbolje pamtim po mirisu. Neke parfeme nikad ne mogu prihvatiti na drugim ljudima jer me vežu isključivo za jednu osobu. I to je njen miris. Miris po kojem bi te prepoznala i na kraju svijeta među tisućama ljudi. 
Prijateljice mi u šali znaju reći da ja imam nešto pseće u sebi kad je u pitanju to njuškanje i osjet mirisa. Sve osjetim na potenciju. 
S dolaskom proljeća a uskoro nam i ljeta, moje preferencije kad su parfemi u pitanju je skroz mijenjaju. Od onih cozy mirisa, koji pomalo podsjećaju na božić, kolače, zapaljenu svijeću, dekicu i filmove... odjednom postajem cvjetna, citrusna i hoću sve što miriše na duge ljetne noći, preplanulost i more. 
Bez obzira da li ovo čita neka dama ili gospodin, u The Perfume Store-u će zasigurno pronaći svoj miris koji će vezati za nezaboravne trenutke koje nosi ljeto 2018. Po odličnim cijenama, u ponudi se nalazi veliki broj mirisa talijanske kvalitete koji će zasigurno oduševiti sve ljubitelje parfema. LINK 
*sponsoredNo comments

Thank you for your comment :)