Pages

Braun Update

Kako je prošlo već mjesec dana od posta u kojem sam vam detaljno opisala na koji način funkcionira Braun IPL uređaj i najavila svoje testiranje istoga (ako ste propustili taj post, ostavljam vam link da pročitate sve info http://www.shippedfromvenus.com/2018/05/braun-silk-expert-ipl.html )  , danas vam donosim neke dobre vijesti. Upravo sam završila svoj peti tretman (vrijeme je ispita i nikako se ne snalazim sa vremenom pa moguće da je jedno više ili manje) i mogu vam reći da tretmani stvarno imaju efekta. Iako sam bila malo skpetična u početku jer sam ja jako svijetla i imam svijetle dlačice pa me bilo strah da laser na meni neće djelovati - ipak djeluje. 
Dlačice rastu puuuuno sporije, ali baš osjetno i veselim se narednim tjednima kad će zasigurno u potpunosti prestati sa rastom.Dlačice koje rastu su puno mekše i slabije, za razliku od onih prije koje bi se i kroz hlače osjetile na dodir. I ono što mi je najvažnije, polako primjećujem područja na kojima više dlake ne rastu, tj. razmak između dlačica je puno veći. 
Ono što me dosta vas je pitalo, da li dlačice urastaju? Odgovor je NE. Ovo nije epilator, znači da ne djeuje mehanički da čupa dlačicu iz korijena već toplinski dljeluje na folikul dlačice kako ona više ne bi mogla rasti. Što se tiče madeža, iste se preporuča izbjegavati koliko je to moguće jer ništa se neće dogoditi kratkoročno ali je svakako bolje bilo kakve mrlje, madeže pjegice - preskočiti. Ukoliko imate još kakvih pitanja, slobodno pišite a ja vam uskoro javljam kako napredujem sa tretmanima.
No comments

Thank you for your comment :)