Koliko vremena posvećujete njezi kože?

Beauty

Moja vrata prema beauty svijetu bila je tadašnja hit Nivea Young krema, sjećate je se? Ta vrata mi je odškrinula mater tamo negdje pred kraj osnovne škole kad sam od simpatične curice postala prištava pubertlija. Srećom, izgled me tad nije pretjerano zamarao, hvala bogu, još ta trauma iz djetinjstva mi stvarno nije potrebna.

Godine su prolazile, moje akne nisu, postajale su sve gore a ja sam preko noći postala nesigurna tinejdžerica koja se sramila izaći iz kuće zbog problematične kože kakva je bila tada. O ovome sam vam obećala pričati u videu, i hoću. Često mi pišete kako sam riješila svoj problem sa kožom. Da se može napisati u par rečenica, napisala bi. Ali to će biti veoma dug video kao što je bio i moj put do kože kakvu imam danas.

Period akni ostavio mi je ožiljke, mrljice i proširene pore. S tim se borim još i danas. Nažalost nisam jedna od onih sretnica koje cijeli život koriste jednu kremu i imaju porculanski ten. Kod mene ti je njega kože više kao maraton. Krenem predvečer pa taman tamo dok me ne uhvati san stignem obaviti sve što imam. Krema ova , krema ona, tonik, toner, gel, pling, hidratacija, kiseline, vitamini… Kako sam od Nivea Young došla do ovoga? Zar sam već u “tim” godinama? Moram priznati da sam lagano krenula i sa anti age proizvodima. Žene oko mene su me naučile važnu lekciju, koža se njeguje u mladosti da bi bila kvalitetna i očuvana u starosti. Bore se sprječavaju u dvadesetima, ne mogu se čarobno izbrisati u četrdesetima (bar ne kremama).

Priznajem, počela sam odvajati poprilično vremena na njegu kože svaki dan i mislim da će mi se ta investicija itekako isplatiti jednoga dana.  Volim isprobavati nove proizvode i dok me neki ostave potpuno ravnodušnu, neki izazovu haos na licu ali neki me i pozitivno iznenade. Ovog puta sam isprobala Eisenberg liniju za njegu kože.

Radi se o dva proizvoda :

Eisenberg Firming Remodeling Mask – maska za lice obogaćena vitaminima A i E, nije pretjerano gusta, lako se razmazuje i ne ostavlja nikakav trag na koži. Ja sam je koristila po 5 minuta za brzinsko osvježavanje kože prije šminkanja ali se može koristiti i po 15 minuta za jači efekat.

Eisenberg Youth Elixir – serum za lice, malo gušće strukture nego što su to proizvodi ovog tipa inače i moram priznati da mi se više sviđa jer se lakše razmazuje i nema onog osjećaja da vam prizvod teče niz lice. Brzo se upija,sadrži sitne sitne čestice sjaja, super je podloga za make up.

O ovim proizvodima vam javim još dojmova naknadno u videu kad ih budem korisitila duže vrijeme.

Eisenberg proizvodi su dostupni u Douglas parfumerijama i na njihovoj web stranici – LINK 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *